HR Trendonderzoek 2022-2023

Berenschot, AFAS en Performa organiseren jaarlijks het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de beleving en waardering van de HR-professionals. Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied.

Preview deel 1

Het eerste deel van het Trendonderzoek 2022-2023 over de ontwikkelingen in de functie in HR is inmiddels afgerond. Wil je een preview van de resultaten van deel 1, luister dan hier naar de uitzending van BNR Nieuwsradio.

Doe jij ook mee aan deel 2?

Graag nodigen we je ook uit om mee te doen aan deel 2, het Belonings- en waarderingsonderzoek HR Trends 2022-2023. Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 26 augustus de vragenlijst volledig invult. Hierna sluit de enquête en gaat Berenschot de resultaten verwerken.

Doe hier mee met het onderzoek.

Vertrouwelijk

Uiteraard worden je antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten van je tijd. Deze enquête is gericht op HR- en salarisprofessionals met een dienstverband als op zelfstandig gevestigde professionals.

Integrale resultaten

In ruil voor jouw deelname ontvang je kosteloos de resultaten van dit onderzoek als pdf-rapport. Onder de deelnemers verloten wij 5×2 VIP-tickets voor de grote Broadway musical Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Laat dan je e-mailadres achter nadat je de enquête volledig hebt ingevuld.