Onderzoek 2022-2023

Je kan weer meedoen aan het jaarlijkse HR-Trendonderzoek. Dit is het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR in Nederland. Vul vóór vrijdag 25 februari de vragenlijst volledig in. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Je doet het niet voor niets. Door mee te doen doe je niet alleen je HR-collega’s, maar ook jezelf een groot plezier. Zo weet jij welke thema’s jouw HR-agenda bepalen op korte en middellange termijn .In ruil voor  deelname ontvang je kosteloos de resultaten van dit onderzoek als pdf-rapport. Bovendien verloten wij onder de deelnemers 5×2 VIP-tickets voor de grote Broadway musical Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens HR Live op 14 oktober in de Fokker Terminal Den Haag.

Tijdens het congres Trends in HR in het voorjaar zullen we de resultaten bekend maken en nader ingaan wat dit betekent voor jouw rol als HR-professional.

Het HR Trendonderzoek is een initiatief van Performa, uitgevoerd door Berenschot en medemogelijk gemaakt door AFAS Software.