Nieuws
Publicatiedatum: 29 juni 2020

Alles over personeelsbeleid en arbeid in tijden van corona

Corona heeft veel impact op uw HR-beleid. Moet u uw vakantieregelingen aanpassen? Moet u vaste reiskostenvergoedingen doorbetalen of stopzetten bij thuiswerkers? Moet u anders gaan beoordelen en belonen? Hoe werkt de ziekverzuimprocedure als het fysieke contact met de bedrijfsarts minimaal is? Performa biedt een reeks informatieve webinars aan voor u als HR-professional. Zo bent u in een klap op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen die betrekking hebben op uw personeel en arbeidsbeleid tijdens de coronacrisis.

  • Kunnen werknemers straks op vakantie? En wat moet je als werkgever hier over weten? Waar hebben werknemers recht op en waar kun je als organisatie afspraken over maken. Het webinar Inzicht in vakantie (met coronaspecial) biedt alle informatie die je als organisatie nodig hebt.
  • Welke vergoedingen en verstrekkingen zijn er voor de werknemers van uw organisatie? En wat is er veranderd door de coronacrisis en financiĆ«le maatregelen? Het webinar Inzicht in vergoedingen en verstrekkingen (met coronaspecial) geeft je een goed overzicht van de financiĆ«le mogelijkheden voor werknemers en organisaties.
  • Door de coronacrisis werken we allemaal op afstand van elkaar. Hoe zorg je voor een eerlijke en evenwichtige beoordeling van werknemers tijdens corona? En wat voor rol speelt belonen hier in? Het webinar Inzicht in belonen en beoordelen tijdens en na corona kijkt met een toekomstige bril naar dit lastige thema.
  • Wat gebeurt er als werknemers ziek zijn? En stel iemand heeft corona, moet dan direct het hele kantoor naar huis? Als HR professional komt er veel meer op u af door de coronacrisis. Het webinar Inzicht in ziekteverzuim (met coronaspecial) geeft inzicht in deze lastige situatie en duidelijkheid over wat wel en wat niet kan.